Deputatul Cezar Preda, blocat pe aeropotul Ataturk din Istanbul: Este omor aici, nu mai înţelege nimeni nimic. Zboară un avion din 50

Deputatul Cezar Preda, blocat pe aeropotul Ataturk din Istanbul: Este omor aici, nu mai înţelege nimeni nimic. Zboară un avion din 50
Foto: jurnaluldebuzau.ro

Deputatul PNL Cezar Preda se află în Turcia, fiind blocat pe aeroportul Ataturk din Istanbul, informează News.ro.

”Sunt blocat în aeroport, este omor aici, nu mai înţelege nimeni nimic. E o poveste că s-a dat drumul la aeroport, că s-a deblocat. Zboară un avion din 50. Toate informaţiile sunt complet eronate, aeroportul nu funcţionează, personalul nu e la treabă, nu e la posturi”, a declarat deputatul Cezar Preda pentru sursa citată.

Liberalul a mai precizat că aeroportul Ataturk nu ar funcţiona încă, iar personalul nu ar fi la posturi.

Toate zborurile din Istanbul au fost blocate, în utma tentativei de lovitură de stat din Turcia care pare sa fi eșuat. O facţiune din armata turcă a preluat pentru cateva ore puterea. Simpatizanții președintelui Recep Erdogan au ieșit în stradă pentru a-l susține pe acesta. Șeful statului turc a susţinut că în spatele acestui puci s-ar afla clericului musulman Fethullah Gulen, adversarul său care locuieşte în Statele Unite.

De asemenea, mai multe explozii puternice au avut loc atât la Istanbul cât şi la Ankara, inclusiv la sediul Parlamentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe