DEZINFECTARE ‘LA MIŞTO’ împotriva pestei porcine: Imagini HALUCINANTE dintr-un focar (VIDEO)

DEZINFECTARE 'LA MIŞTO' împotriva pestei porcine: Imagini HALUCINANTE dintr-un focar (VIDEO)

Imagini halucinante dintr-un focar al gripei porcine.
Un bărbat a surprins imagini cu acţiunea de dezinfectare a maşinilor care coboară de pe bacul din Galaţi, însă personalul specializat pare a nu pulveriza nimic spre roţile autoturismelor.

Clipul video are puţin peste un minut şi jumătate şi arată doi bărbaţi îmbrăcaţi în costume de protecţie care pulverizează substanţă dezinfectantă către roţile autoturismelor. Din dispozitivele speciale pare însă a nu ieşi nimic, scrie news.ro.
”Nici nu mai au apă în cutia aia şi ei încep să dea. La mişto dă. Uite aşa ne îmbolnăvim noi”, spune bărbatul, imaginile fiind postate pe Facebook, însoţite de mesajul: ”Aşa apare şi la Galaţi pesta porcină. Se dă la mişto cu soluţie”.

Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare (ANSVSA), Geronimo Răducu Brănescu, a spus, la Realitatea TV, că este posibil să fie o pulverizare fină care să nu se vadă, dar a anunţat că se vor face verificări pentru că a fost asigurată cantitate suficientă de dezinfectant în toate zonele vizate.

Ultimul bilanţ al ANSVSA în ceea ce priveşte epidemia de pestă porcină africană indică 547 de focare în 98 de localităţi.