Oficiile poştale arată JALNIC! O recunoaşte chiar Directorul Poştei Române: Şi nouă ne este RUŞINE de ele…

Oficiile poştale arată JALNIC! O recunoaşte chiar Directorul Poştei Române: Şi nouă ne este RUŞINE de ele...

Starea jalnică în care au ajuns să arate multe dintre oficiile poştale din ţară este recunoscută inclusiv de către conducerea poştei Române.
Deşi promite că de anul viitor se vor face investiţii majore, Directorul general al Poştei Române, Mircea Tudosie, spune că şi lui îi este ruşine de cum arată oficiile instituţiei pe care o conduce.

„Acum bugetăm şi în curând o să…, în premieră, o să aliniem un buget pe minim doi ani de zile, ceea ce nu s-a mai întâmplat în Poşta Română. O mare parte din buget va fi direcţionată către modernizarea acestor oficii poştale, de care şi nouă ne este ruşine”, a spus Tudosie, potrivit news.ro.

El a anunţat că va fi lansat un „manual de indentitate al Poştei Române”, care va include standardele după care va fi modernizat fiecare sediu.
„Am semnat un document pentru un manual de identitate al Poştei Române. Vom şti exact cum trebuie să arate un oficiu poştal, astfel încât fiecare client când intră, şi cu ochii închişi, să ştie că în stânga are casierie, în dreapta e ghişeu de vamă, în faţă este un ghişeu de prestaţii poştale generale, aşa vor arăta fiecare dintre ghişeele noastre poştale”, a spus Tudosie.

El a mai anunţat că de anul viitor vor fi lansate servicii în premieră pentru Poşta Română, precum cele imobiliare, schimbul valutar, servicii financiare exclusive, dar şi un card de pensii.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)