Documentarul „Turcia lui Erdogan”, difuzat de B1 TV, duminică, de la ora 16:00, în premieră și în exclusivitate în România

Documentarul „Turcia lui Erdogan”, difuzat de B1 TV, duminică, de la ora 16:00, în premieră și în exclusivitate în România
Foto: Facebook/Recep Tayyip Erdoğan

Postul B1 TV difuzează duminică, de la ora 16:00, documentarul ”Turcia lui Erdoğan”, în exclusivitate în România.

Filmul prezintă modul în care Turcia s-a dezvoltat în ultimul secol, de la Mustafa Kemal Atatürk și până la Recep Tayyip Erdogan. De asemenea, documentarul face referire și la repetatele lovituri de stat din Turcia, evenimente care au marcat profund politica acestui stat.

„Turcia lui Erdogan”, în exclusivitate în România

În prim-planul filmului se află, desigur, actualul președinte al Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Telespectatorii vor putea vedea imagini inedite cu Erdogan, din copilăria și din adolescența sa.

Pătrunderea în politică, alegerea sa în funcția de primar al orașului Istanbul, perioada în care a fost în închisoare, apoi ascensiunea sa până la funcția de prim-ministru sunt doar o parte din subiectele prezentate în acest film.

Documentarul pune în discuție problemele actuale ale Turciei lui Erdogan, scandalurile de corupție la cel mai înalt nivel, libertatea de exprimare, asaltul puterii asupra libertății presei și a societății civile, dar și tentativa de lovitură de stat din anul 2016.

Duminică, ora 16:00, ”Turcia lui Erdogan”, pe B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe