Doi bărbați și o femeie, prinși în flagrant după ce au furat catalizatorul unui autoturism din Capitală (GALERIE FOTO)

Doi bărbați și o femeie, prinși în flagrant după ce au furat catalizatorul unei mașini Sursa FOTO: Poliția Română

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul Investigații Criminale, Sector 1 au prins vineri în flagrant  doi bărbați și o femeie, imediat după săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Fapta a fost comisă în Sectorul 3 al Capitalei.

Ancheta s-a petrecut sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Doi bărbați și o femeie au fost prinși  după ce au furat catalizatorul unei mașini din București

Conform unui comunicat emis de Poliția Română ”În cursul lunii iunie a.c., au fost înregistrate mai multe plângeri, cu privire la furtul unor componente auto, de la mai multe autoturisme ce se aflau parcate în sectorul 1. Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, bănuiții ar avea preocupări de natură infracțională, pe linia furturilor de catalizatoare”, se arată în comunicat.

Așadar, în urma unor investigații desfășurate în data de 24 iunie, doi bărbați și o femeie au fost prinși în flagrant delict, la scurt timp după ce au sustras catalizatorul unei mașini. Aceasta se afla  într-o parcare din Sectorul 3 al capitalei. Ulterior,  cele trei persoane au fost conduse la audieri, conform Jurnalul.ro.

Ce spun autoritățile despre caz

Polițiștii  Serviciului Investigații Criminale – Sector 1, continuă cercetările în acest caz sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, având în vedere săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

”Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul Poliției Române.

Urmăriți B1TV.ro și pe