Doi elevi din Rădăuți, înjunghiați de un coleg. Agresorul a fost prins și audiat de oamenii legii

Doi elevi din Rădăuți, înjunghiați de un coleg. Agresorul a fost prins și audiat de oamenii legii
„Absolut îngrozitor”: două femei au murit după un incident violent la școala din Malmo. Foto simbol: Pixabay

Doi elevi de clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic Rădăuți au fost înjunghiați de un coleg într-un conflict spontan și au ajuns la spital, a precizat miercuri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Ionuț Epureanu, potrivit Agerpres.

IPJ Suceava, detalii despre cazul celor doi elevi din Rădăuți care au fost înjunghiați de un coleg de clasă

Potrivit IPJ Suceava, cercetările au arătat că patru elevi de clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic Rădăuți au mers la o unitate de alimentație publică din oraș, iar acolo s-a iscat un conflict spontan. Un elev de 18 ani, din localitatea Burla, i-a lovit cu un cuțit pe doi dintre colegii săi – cu vârste de 17, respectiv 18 ani – și le-a provocat răni, cu mențiunea că acestea nu le pun viața în pericol.

Agresorul a fugit după incident, dar a fost prins în cele din urmă. Echipajele deplasate în zonă după un apel la 112 la Poliția Municipiului Rădăuți l-au identificat la aproximativ un sfert de oră de la sesizare și l-au preluat în custodie pentru a-l audia.

Cercetările efectuate în zonă au scos la iveală și cuțitul în cauză.

A fost întocmit un dosar penal și se vor dispune și măsuri procesuale față de autor după ce vor fi stabilite toate circumstanțele de producere a evenimentului, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe