Dolj: Crimă oribilă comisă de un tânăr în vârstă de 28 de ani. Și-a ucis părinții și i-a lăsat să putrezescă în casă

Dolj: Crimă oribilă comisă de un tânăr în vârstă de 28 de ani. Și-a ucis părinții și i-a lăsat să putrezescă în casă
Un călător și-a pierdut controlul și a distrus un autobuz în fața celorlalți călători. Foto: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Craiova a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a omorât părinţii, în urmă cu o săptămână, cadavrele acestora fiind găsite în stare de putrefacţie, abia marţi, relatează realitateadecraiova.net.

Un tânăr şi-a omorât părinţii și și-a văzut nestingherit de viață! Cadavrele, descoperite după o săptămână

Poliţia a fost alertată de o vecină din comuna Mîrşani, care nu îi mai văzuse din data de 8 septembrie pe cei doi soţi.
„La data de 13 septembrie a.c., ora 13.00, polițiștii Secției nr. 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați de o femeie din comuna Mîrșani, cu privire la faptul că vecinii săi, un bărbat, de 61 de ani și o femeie, de 50 de ani, nu au mai fost văzuți din data de 8 septembrie a.c. La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de tehnician criminalist, iar, în imobil, pe pat, au fost găsite cele două persoane, decedate, cadavrele fiind în stare de putrefacție. Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției nr. 12 Poliție Rurală Daneți și Serviciului Criminalistic“, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.
Cele două cadavre au fost transportate la morga Spitalului Clinic Județean Filantropia Craiova, unde, în urma efectuării necropsiei, medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova a constatat preliminar, în cazul ambelor victime, că moartea ar fi fost violentă.
„În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că fiul victimelor, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, în perioada 8-9 septembrie 2022, ar fi aplicat multiple lovituri celor două victime în zona capului, folosind un obiect dur, după care ar fi părăsit imobilul”, a mai precizat sursa citată.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:53 - Eugen Tomac: E cea mai mare umilință la care suntem supuși în calitate de stat UE. Poate acum vor înțelege Parlamentul, Guvernul și Președintele că relația cu UE nu se rezumă doar la subvenții și drept de muncă în alte state
15:36 - S-a votat! Croația va intra în Schengen începând cu 1.1.2023
15:34 - A sfidat toate regulile de circulație: comportamentul haotic în trafic al unui șofer din județul Hargita i-a îngrozit pe toți
15:28 - Ligia Deca, după ce a aflat că bugetul ministerului pe care-l conduce e la un minim istoric de 2,1%: E acoperitor pentru funcționarea normală. În 2013 spunea că 6% din PIB pentru Educație e singura șansă pentru o democrație funcțională
15:24 - Austria și Olanda au blocat aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, la votul decisiv din JAI
15:16 - Amenzi pentru șoferii care făceau drifturi în Poiana Brașov. Legea prevede amenzi de până la 725 de lei pentru „derapaje controlate, în vederea întoarcerii și rotirii autovehiculului”
15:13 - Ploiești: peste 130.000 de apartamente fără căldură furnizată în sistem centralizat. „E o minciună, avem gaz”
15:03 - Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”
14:54 - Adrian Cioroianu, după reacția Germaniei la vetoul Austriei: „Toate variantele sunt deschise. Eu nu îi văd dând înapoi pe austrieci, și-ar pierde o parte din credibilitate pe plan intern” (VIDEO)
14:42 - Anunț care vizează transportul gazelor din Neptun Deep al OMV Petrom și Romgaz în plin scandal România – Viena pe spațiul Schengen