Două maşini au fost făcute scrum într-o parcare din Brăila. Focul ar fi fost pus intenţionat

Două maşini au fost făcute scrum într-o parcare din Brăila. Focul ar fi fost pus intenţionat
sursa foto: monitoruldegalati

Posibilă răzbunare în stil mafiot la Brăila. Două autoturisme care aparţineau unui bărbat de 42 de ani au fost incendiate intenţionat într-o parcare.

Două autoturisme incendiate în Brăila

Focul a afectat şi o altă maşină din apropiere. Valoarea prejudiciului cauzat este de 17.000 de euro. Celalalt autoturism aparţine unei societăţi comerciale. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu la două autoturisme aflate într-o parcare pe strada Bărăganului din municipiul Brăila, potrivit ISU Brăila.

Maşinile au ars în proporţie de 50, respectiv 90%.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost acţiunea intenţionată sau din culpă a unei persoane neidentificate la locul intervenţiei.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei, în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti