Dramă la locul de muncă: un muncitor a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Dramă la locul de muncă: un muncitor a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Dramă pentru un muncitor din judeţul Bacău, comuna Strugari. Omul a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Bărbatul lucra la canalizarea din comuna Strugari.

Victima, extrasă după câteva ore

Pompierii au acţionat iniţial pentru consolidarea şi asigurarea malurilor pentru a nu pune în pericol forţele de intervenţie în momentul în care acestea intră în şanţul respectiv pentru a degaja victima.

După câteva ore a fost extrasă victima şi predată unui echipaj de poliţie. Oamenii legii au demarat o ancheta în acest caz, fiind sesizaţi şi inspectorii ITM.

Tags:
Ultima oră
10:46 - Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea lui nea Marin. Comentariul prezentatorului a făcut-o să plângă în hohote, la Antena 1 (VIDEO)
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)