Elan Schwartzenberg a vândut Publika TV pentru 1,5 milioane euro

Elan Schwartzenberg a vândut Publika TV pentru 1,5 milioane euro
Foto: basarabia91.net

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, proaspăt proprietar al Realitatea TV, a vândut postul Publika TV, din Republica Moldova, lui Dumitru Țâra, directorul general al acesteia, pentru 1,5 milioane de euro, conform paginademedia.ro.

Contactat de sursa citată, omul de afaceri a confirmat atât efectuarea tranzacției precum și prețul acesteia.

Fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu, Ioana Vîntu, a fost mandatată cu vânzarea postului TV, în urmă cu două săptămâni, către omul de afaceri Vladimir Plohotniuc.

Schwartzenberg nu a dorit, la acel moment, să comenteze informația, însă a admis că poartă discuții privind vânzarea televiziunii.

Ultima oră
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”