Electric Castel, amânat cu încă un an. Artiștii plănuiesc să urce pe scenă abia în vara lui 2022

Electric Castel, amânat cu încă un an. Artiștii plănuiesc să urce pe scenă abia în vara lui 2022

Vești proaste pentru petrecăreții care plănuiau să ia cu asalt festivalurile în această vară. Electric Castel nu va fi organizat nici în 2021, au anunțatorganizatori, pe pagina de Facebook.

Evenimentul de la Castelului Banffydin Cluj-Napoca a fost amânat pentru iulie2022, din cauza că pandemiaare fluctuaţii și siguranța oamenilor nu poate fi asigurată.

În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.

E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”, au transmis organizatorii.

Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor, dar vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Vestea bună este că capetele de afiș Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones nu se schimbă și promit să facă atmosfera incendiarăanul viitor.

Electric Castleeste primul festival din România care a mutat muzica electronică și sunetele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.