Elevii care iau nota 10 la Bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile Untold și Neversea

Elevii care iau nota 10 la Bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile Untold și Neversea
Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Absolvenții de liceu care vor obține media 10 la examenul de Bacalaureat vor avea acces gratuit la edițiile din acest an ale festivalurilor Untold și Neversea, informeazăculturaladuba.ro. Astfel, organizatorii celor două evenimente continuă tradiția din anii trecuți prin care i-au recompensat pe tinerii cu rezultate excepționale la Bac.

Intrare gratuită la Untold și Neversea pentru absolvenții de liceu care iau nota 10 la Bacalaureat

Acces gratuit la evenimente vor avea și absolvenții de 10 din 2020, an în care cele două festivaluri nu au avut loc din cauza restrucțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

De asemenea, candidații care promovează examenul de la finalul liceului, inclusiv la sesiunea de toamnă, vor putea să achiziționeze abonamente la festivaluri cu ajutorul unui voucher de 10 euro pentru Untold și de 20 de euro pentru Neversea.

”După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea, potrivit sursei citate.

Festivalul Untold va fi organizat la Cluj, între 9 și 12 septembrie.

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)