Explozie într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin: Un bărbat a ajuns la spital cu răni grave (VIDEO)

Explozie într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin: Un bărbat a ajuns la spital cu răni grave (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat a ajuns cu arsuri grave la spital și o femeie a fost rănită, vineri dimineață, după explozia unei butelii într-un bloc de la marginea orașului Drobeta-Turnu Severin. Incidentul a avut loc într-un bloc în care locuiesc persoane defavorizate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Un bărbat a ajuns la spital cu răni grave, după o explozie într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin

„Noi am intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de cercetare CBRN la o explozie într-un bloc de locuințe din municipiul Drobeta-Turnu Severin. Ajunși la fața locului, am constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreaga încăpere de locuit. În urma incendiului au rezultat două victime, una cu arsuri de gradul I generalizat și gradul II spre III spre membrele superioare și față a fost transportată a UPU de către SMURD, iar cea de-a doua victimă a fost evaluată medical de către Serviciul Județean de Ambulanță, refuzând transportul la UPU”, a declarat Flavius Iscru din partea ISU Mehedinți, vineri dimineață, în cadrul Știrilor B1 TV prezentate de Luiza Cergan.

Întrebat care este starea victimelor, oficialul a precizat: „Victima care a fost transportată la spital, noi am dus-o în stare de conștiență, conștient cooperant”.

„Butelia se afla în interiorul camerei de locuit de unde a fost evacuată persoana cu arsuri, ea a fost cauza exploziei. Cauza este în curs de cercetare”, a mai spus Flavius Iscru.

El a precizat că locatarii blocului s-au auto-evacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

„Exista riscul de propagare la încăperea de locuit de la etajul superior. Persoanele s-au auto-evacuat până la sosirea noastră”, a adăugat Flavius Iscru, ISU Mehedinți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene