Fanioanele, fularele și steagurile marilor cluburi de fotbal sunt făcute în România (VIDEO)

Fanioanele, fularele și steagurile marilor cluburi de fotbal sunt făcute în România (VIDEO)

Câţi dintre români visează să ajungă la poarta unui mare club de fotbal, să facă o poză şi să-şi cumpere un fanion sau un fular inscripţionat? Probabil mulți. Puţini sunt, însă, cei care ştiu că fanioanele, fularele sau steagurile vândute în magazinele marilor cluburi de fotbal din lume sunt făcute la noi, în România. Mai exact la Malu Mare, o comună de lângă Craiova, informează B1 TV.

Cosmin și Dan sunt doi tineri ambițioși. Și-au deschis acum 20 de ani o firmă și treptat au reușit să devină furnizorii de tradiţie pentru marile cluburi de fotbal din Europa, pentru Champions League, dar şi pentru diverse alte evenimente. Erau niște copii când s-au gândit la proiect. Primii trei ani au fost cei mai grei.

Fanioanele, fularele și steagurile marilor cluburi de fotbal sunt făcute în România

#DIRECT_ONE_wkyscn#

Încet-încet, comenzile au început să curgă. Manchester United, Monaco sau Marseille sunt doar câteva dintre cluburile cu care firma doljeană colaborează: ”Clubul cel mai apropiat de sufletul nostru e Universitatea Craiova, dar mai colaborom cu Bruges, Toulouse, Saint Etienne, Manchester United, Milan. Toate produsele de la meciul Craiova – Milan au fost făcute de noi”.

Cei doi patroni se confruntă însă cu o problemă: personalul calificat. Cu toate acestea, Cosmin și Dan speră să ţină afacerea pe picioare.

Urmăriți B1TV.ro și pe