Fenechiu susține că judecătoarea care l-a condamnat i-a cerut iertare (VIDEO)

Fenechiu susține că judecătoarea care l-a condamnat i-a cerut iertare (VIDEO)
Foto: Libertatea

Relu Fenechiu a ieșit din penitenciarul Vaslui, după ce magistrații au decis definitiv în favoarea eliberării sale condiționate, asta deși nu a plătit prejudiciul în dosarul său. Fostul ministru a susținut că Sofica Dumitrașu, una dintre judecătoarele din completul care l-a condamnat, l-a vizitat în peniteniciar și i-a cerut scuze.

”Mi-a făcut o supriză incredibilă, venind la mine în detenție, la Jilava, și cerându-mi iertare. Mi-a spus exact așa: Relu, te rog, iartă-mă! N-am avut ce face. Doamna Stanciu ne-a spus că trebuie să fie o decizie luată în unanimitate. Mi-a spus tot atunci că a rugat-o pe doamna Stanciu măcar să-i lase în pace pe oamenii nevinovați care sunt condamnați alături de mine, care chiar n-au nicio vină, și a spus că nu se poate, că așa trebuie să se întâmple”, a susținut Fenechiu.

Acesta a mai precizat că perioada petrecută după gratii a trecut greu pentru el și incredibil de greu pentru familia sa.

”Voi afaceri afaceri, nu mai vreau să aud de afaceri cu statul român Atâta timp cât statul mă lasă, voi face afaceri. Un om face afaceri dacă este lăsat să și câștige ceva. Dacă statul român consideră că tot ceea ce câștig trebuie să îi dau lui, atunci va trebui să găsesc o soluție, că trebuie să-mi întrețin și familia”, a mai spus fostul ministru.

Fenechiu susține că judecătoarea care l-a condamnat i-a cerut iertare

#DIRECT_ONE_upsooe#