Filiași Dolj: Un copil s-a electrocutat în timp ce se juca pe o locomotivă

Filiași Dolj: Un copil s-a electrocutat în timp ce se juca pe o locomotivă
Foto: B1 TV

Un copil în vârstă de 10 ani din localitatea Filiași Dolj, s-a electrocutat, miercuri, în timp ce se juca pe o locomotivă dezafectată staționată în gara din oraș.

Băiatul a atins firele de înaltă tenisiune și are arsuri grave pe tot corpul. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

În privința șanselor de supraviețuire ale copilului, medicii nu sunt prea optimiști.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia, și dacă cineva e vinovat de acest lucru.

Electrocutat în timp ce se juca

Ultima oră
20:41 - Eduard Novak: Știu prin ce treceți, dragi sportivi, și cei care ați reușit să împliniți visul unei medalii, și cei care nu ați reușit. Să nu renunțați niciodată la visul vostru!
20:40 - Agent Green: „USR și AUR se dovedesc astăzi la fel ca PSD. Au blocat interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii”
20:19 - MApN a a atribuit un contract de peste 492 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură la baza de la Câmpia Turzii
20:17 - Raed Arafat clarifică măsurile pentru persoanele care se întorc în România din zona roșie: Doar cei vaccinați nu intră în carantină. Care sunt excepțiile
20:17 - Două avioane TAROM nu au putut decola de pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defecțiuni. Mai multe curse au înregistrat întârzieri
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani
19:07 - Vaccinarea anti-COVID nu afectează sarcina și nu reduce fertilitatea. Explicațiile CNCAV
19:01 - SUA au început evacuarea foștilor colaboratori din Afganistan, aflați în pericol după ascensiunea talibanilor