Focșani: Bătrân înşelat cu 10.000 de lei de trei persoane care au pretins că sunt curieri ai Bisericii

Focșani: Bătrân înşelat cu 10.000 de lei de trei persoane care au pretins că sunt curieri ai Bisericii
Foto: Poliția Română / Facebook

Doi bărbaţi şi un minor din Mureş, care au pretins că sunt curieri ai Bisericii, au lăsat un bătrân de 81 de ani din Focșani fără 10.000 de lei. Aceștia au fost depistaţi ulterior de poliţişti în trafic. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru înşelăciune, iar cercetările continuă, informează Agerpres.

Bătrând din Focșani, înșelat cu 10.000 de lei

Vârstnicul ar fi fost abordat de bărbaţi, care i-au spus că vor să-i doneze diverse bunuri, din partea Bisericii, cu condiţia să le achite costul transportului. El ar fi fost de acord și a acceptat să fie ajutat de către cei trei pentru a căra bunurile în apartament.

Bătrânul le-ar fi înmânat un plic cu suma de 10.000 lei, cu precizarea să-şi ia banii pentru transport. Numai că bărbații au profitat de faptul că victima s-a dus într-o altă cameră și au luat toți banii. Când bătrânul a revenit, a pus plicul pe un dulap fără să mai verifice cu cât a rămas. Polițiștii au fost sesizați de nora victimei.

Suspecții sunt doi bărbaţi, de 32, respectiv 37 ani, şi un minor în vârstă 15 ani, toţi din comuna Sâncraiu de Mureş, judeţul Mureş. Ei au fost identificaţi în trafic, în municipiul Focşani.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru înşelăciune. Poliţiştii vrânceni continuă cercetările.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră