Fosta soție a lui Dan Condrea a făcut un denunț penal pe numele Ulianei Ochinciuc și a mai multor judecători și avocați (VIDEO)

Fosta soție a lui Dan Condrea a făcut un denunț penal pe numele Ulianei Ochinciuc și a mai multor judecători și avocați (VIDEO)
Foto: evz.ro

UPDATE: În urma denunțului făcut de fosta soție a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc a fost chemată la DNA pentru a fi audiată.

Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea, a depus un denunț penal contra Ulianei Ochinciuc, iubita lui Condrea în momentul decesului, și a mai multor judecători și avocați, informează B1TV. Ea acuză grave prejudicii aduse atât ei cât și fiicei sale.

Fosta soție a lui Condrea susține că cei denunțați i-au furat toată averea și de asemenea că Uliana Ochinciuc i-a maltratat fata, care era în custodia tatălui în urma unei decizii definitive în instanță.

De asemenea femeia acuză făptul că Dan Condrea a fost împins să se sinucidă de această grupare infracționară pentru ca aceștia să poată pune mâna pe toate averea acestuia.

Nicio persoană din cele menționate în denunțul penal făcut de Laura Georgescu nu a avut până în acest moment vreo reacție pe marginea acuzațiilor aduse.

Fosta soție a lui Dan Condrea a făcut un denunț penal pe numele Ulianei Ochinciuc și a mai multor judecători și avocați

#DIRECT_ONE_ikoj7u#

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)