Fostul şef al Serviciului de Arme şi Muniţii Craiova a murit

Fostul şef al Serviciului de Arme şi Muniţii Craiova a murit
Foto: bzi.ro

Nelu Gruia, fostul şef al Serviciului de Arme, Muniţii şi Explozibil din Dolj, a murit, miercuri, la Spitalul  Judeţean de Urgenţă din Craiova, în urma unui stop cardio-respirator, după  ce a încercat să se sinucidă, potrivit purtătorului de cuvânt SJU Craiova, Cristina Giormăneanu, citată de Mediafax.

În cursul dimineţii de miercuri, Nelu Gruia şi-a împuşcat mortal soţia, şi pe fiica sa, de 24 de ani, care se află în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.

În urma unei discuţii în familie, fostul comisar le-a împuşcat pe cele două femei cu o armă, pe care o deţinea legal.

Nelu Gruia se pensionase în 2009, şi ulterior a ocupat funcţia de director la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dolj.

Citeşte despre cum şi-a împuşcat Nelu Gruia soţia şi fiica.

Ultima oră
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis
18:12 - Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național
18:01 - Raed Arafat (DSU): Trebuie oprit microfonul tuturor celor care dezinformează și spun oamenilor să nu se vaccineze, pur și simplu
17:42 - O pacientă COVID-19 a murit în timp ce era transferată în Ungaria / România a trimis și personal medical pentru a facilita comunicarea cu familiile persoanelor transferate
17:23 - Cristian Diaconescu: România rămâne pe ultima treaptă de rating recomandat investițiilor. Agențiile Moody` și Standard & Poor`s nu laudă Guvernul, iar ratingul stabil nu se datorează unor politici deștepte