Galați: Nicolae Marin, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, suspect de COVID-19

Galați: Nicolae Marin, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, suspect de COVID-19
Sursa Foto: Facebook/ Nicolae Marin

Nicolae Marin, candidatulpentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galați, este suspect de infectare cu COVID-19, după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv. Senatorul Pro România așteaptă să fie chemat pentrutestul COVID și se află în izolare la domiciului până la aflarea rezultatului.

Parlamentarul a transmis un comunicat de presă, vineri, în care a subliniat că îșisuspendă toate acţiunile electorale din perioada următoare, până când lucrurile se vor lămuri.

„În cursul zilei de ieriam fost anunţat că a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19 o persoană cu care am fost contact direct în cursul zilei de luni.
Având în vedere situaţia de fapt, am decis să mă programez pentru efectuarea testului COVID şi să mă autoizolez până la primirea rezultatului testului. Înţelegând pe deplin implicaţiile ulterioare, am decis să suspend toate acţiunile electorale din perioada următoare până când voi primi rezultatul testului pe care îl voi face public. Îi asigur pe toţi cei care sunt alături de mine în această perioadă că sănătatea lor şi a familiilor lor este mult mai importantă şi, de aceea, consider că măsura autoizolării este primul pas care trebuie făcut într-o astfel de situaţie”
, precizează senatorul în comunicat.