Galați: Trei eleve, accidentate grav în urma unui accident auto

Galați: Trei eleve, accidentate grav în urma unui accident auto
Foto: imparte.ro

Un grav accident auto a avut loc, joi, în comuna gălățeană Pechea. Trei eleve în vârstă de 16 ani au fost spulberate de un șofer auto care conducea cu viteză excesivă.

Una dintre eleve a fost internată în stare gravă la Spitalul de Urgență Galați cu ruptură de ficat, splină, bazin și multiple alte traume, celelalte două scăpând doar cu leziuni minore.

Bărbatul care conducea autovehiculul ce le-a acroșat pe eleve deținea permisul de conducere de doar 1 an. Acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:13 - Aproape 650 de blocuri din sectoarele 1, 2 și 4 din Capitală rămân fără apă caldă. Zonele afectate
16:09 - UE vrea bani și de la Big Tech pentru implementarea 5G pe continent
15:56 - Avertisment financiar: lira sterlină va scădea sub dolar, e posibil ca Liz Truss să fie înlocuită
15:54 - Baba Vanga, previziunea horror pentru 2023: o țară mare va testa armele biologice pe oameni
15:49 - Ucrainenii din zonele ocupate se tem că vor fi mobilizați să lupte pentru Rusia după referendumuri. Primarul din Melitopol: Oamenii sunt luați direct de pe stradă și forțați să voteze pentru întreaga familie
15:33 - Cele mai mari valori din istorie pentru dolar şi franc elveţian la cursul BNR
15:27 - Emilia Șercan, despre Sorin Cîmpeanu: Nu poți să nu observi că ministrul Educației de astăzi legiferează în favoarea profesorului universitar care a plagiat în 2006. Putem vorbi despre un dublu plagiat (VIDEO)
15:23 - Ce este fenomenul „shrinkflation”, cum pot să fie păcăliți românii în magazine și ce e de făcut ca să economisim când mergem la cumpărături
15:17 - Liderul de la Kremlin a plecat în vacanță după ce a decretat mobilizarea rușilor pentru război. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras” Putin
14:58 - Reprezentant al românilor din Italia: Am avut informația că foarte mulți conaționali de-ai noștri vor vota Fratelli d`Italia. Partidul a lăsat loc de înțeles că e interesat ca românii să se integreze în politica de dreapta (VIDEO)