Garda Financiară Timiș a deschis o anchetă la spălătoria auto unde a fost bătut tenorul Costel Busuioc

Garda Financiară Timiș a deschis o anchetă la spălătoria auto unde a fost bătut tenorul Costel Busuioc
Foto: oglindadevest.ro

Garda Financiară Timiș s-a autosesizat și a demarat o acțiune de control la spălătoria auto, întreprindere unde tenorul Costel Busuioc a fost luat la bătaie de către patronul firmei, după ce a solicitat bonul fiscal.

“Neemiterea bonului fiscal pentru operațiunile comerciale efectuate de către agentul economic constituie contravenție, potrivit OUG nr.28/1999 republicată și se sancționează cu amenzi cuprinse între 8.000 și 40.000 de lei și poate atrage după sine suspendarea activității societății pentru o perioadă de trei luni”, se arată într-un comunicat de presă al ANAF.

Totodată, ANAF amintește agenţilor economici că neîndeplinirea obligaţiei de a se dota şi de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, emiterea de bonuri cu o valoare inferioară celei reale, precum şi neintroducerea datelor înscrise pe rola jurnal privind tranzacţiile efectuate de la ultima închidere zilnică până în momentul ştergerii memoriei operative constituie contravenţii sau, după caz, infracţiuni.

Costel Busuioc susține că a fost bătut în momentul în care, după ce a adus niște covoare la spălat, a cerut bonul fiscal.

Polițiștii timișoreni au început cercetarea penală față de patronul spălătoriei auto, fiind acuzat de loviri și alte violențe.

La rândul lui, Romică Bejenariu, patronul spălătoriei, susține că nu el a fost cel care l-a bătut pe Costel Busuoic, ci un angajat al său. Romică Bejenariu a mai fost cercetat în mai multe dosare penale pentru acte de violență și amenințări.

Urmăriți B1TV.ro și pe