Gheorghe Tadici a fost suspendat 6 etape şi amendat cu 4.000 de lei după ce şi-a bruscat propria jucătoare

Gheorghe Tadici a fost suspendat 6 etape şi amendat cu 4.000 de lei după ce şi-a bruscat propria jucătoare

Antrenorul Gherorghe Tadici a fost suspendat 6 etape şi amendat cu 4.000 de lei după ce şi-a bruscat propria jucătoare, la meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul Gheorghe Tadici, sancționat după ce și-a bruscat propria jucătoare

„În legătură cu sesizarea d-nului presedinte Dedu Alexandru privind comportamentul d-nului antrenor Gheorghe Tadici (HC Zalău) faţă de propria jucătoare Vrabie Alexandra la jocul de LNF dintre echipele HC Zalău şi SCM Rm. Valcea disputat in data de 18.11.2021 la Zalău, comisia văzând punctul de vedere al domnului profesor Tadivi Gheorghe şi al observatorului Horaţiu Belu hotărăşte sancţionarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu 6 (şase) etape suspendare, începând cu data de 01.12.2021 şi penalitate pecuniară 4000 (patru mii lei) data limită de achitare 30.12.2021 pentru bruscarea propriei jucătoare în timpul jocului, conf. Art. 43.4 lit. b cu aplicarea art. 34.1 lit. k (recidiva 02.03.2021, 30.08.2021, 07.09.2021)”, se arată în decizia Comisie de Diciplină a FR Handbal.

Gheorghe Tadici, în centrul unui nou scandal

Gheorghe Tadici, cunoscut pentru comportamentul agresiv la adresa jucătoarelor, este în mijlocul unui nou scandal după un meci de campionat.

Într-o altă partidă de campionat, Zalău – Râmnicu Vâlcea (21-20), victoria echipei lui Tadici a fost umbrită de o nouă agresiune a antrenorului la adresa unei jucătoare. Scena a ieşit la iveală la trei zile după meci, după o postare de pe contul de Facebook „Handbal Feminin“.

În imaginile difuzate în timpul partidei se vede cum Tadici o bruschează pe Alexandra Vrabie, o ceartă şi apoi o trimite spre banca de rezerve.   Deşi comportamentul antrenorului merita să fie condamnat pe loc, foarte dur, comentatorul TVR, Dragoş Bocanaciu, spune atât: „Alexandra Gabriela Vrabie certată de Gheorghe Tadici“.