Gigi Becali, dezvăluiri după ce s-a cerut revocarea eliberării: Jucam table cu directoarea de la Jilava. Voia să mergem să ne plimbăm cu șareta (VIDEO)

Gigi Becali, dezvăluiri după ce s-a cerut revocarea eliberării: Jucam table cu directoarea de la Jilava. Voia să mergem să ne plimbăm cu șareta (VIDEO)

Gigi Becali reacționează după ce Federaţia Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor a solicitat revocarea eliberării condiționate. Latifundiarul din Pipera a fost acuzat că l-a amenintat pe directorul închisorii Jilva. În replica, Becali susține că ANP se răzbună pe el pentru că a vorbit despre abuzurile din pușcării.

”Vă dați seama ce oameni conduc instituțiile statului și o instituție în care sunt încarcerați oameni? Oamenii aștia, dacă pot gândi așa e foarte grav pentru ca acolo sunt oameni care sunt în suferință. (…) Puteau să ceară revocarea eliberării dacă făceam o infracțiune. Când ieși de la pușcărie nu semnezi nicio hârtie cum să mergi pe stradă, ce să mănânci, ce să bei”, a spus omul de afaceri.

Becali a dezvăluit și că în perioada în care a fost închis la Penitenciarul Jilava, obișnuia să joace table cu directoarea penitenciarului.

”O femeie, directoare la Jilava, o cunoșteam, am jucat table cu ea în pușcărie și o cunoșteam. A vrut să mă țină la Jiava, când m-a mutat la Poarta Albă că ne plimbăm noi cu șareta, eu cu ea”, a povestit Becali.

Gigi Becali, dezvăluiri după ce s-a cerut revocarea eliberării: Jucam table cu directoarea de la Jilava. Voia să mergem să ne plimbăm cu șareta

#DIRECT_ONE_orvrq6#

”I-am trimis un mesaj și am întrebat-o de ce distruge oameni, că în loc să îi dea învoire acasă, îi dă pachet și vizită. «Nu vă gândiți că va veni judecata lui Dumnezeu și o să plătiți atunci nota de plată». Asta e amenințare? Sunt atât de idiot să o ameninț prin mesaje și să las scris? Cereți mesajele!”, a mai spus Becali.

Întrebat dacă reprezentanții sindicatului au făcut această solicitare pentru că Becali a ajuns să deranjeze, mai ales că în ultima vreme a avut o serie de declarații legate de politică, afaceristul a răspuns: ”Nu îi interesează, sunt oameni prea mici. Ei sunt primitivi și cred că o să meargă la infinit aceasta torționare pe care o duc ei în pușcării. I-am făcut plângere șefului ANP, la Parchetul general, plângere de abuz în serviciu, cu acel băiat care s-a sinucis. Și ei acum vor să contraatace. În mintea lor atât de mică și de primitivă cred că pot să ceară o revocare a eliberării, cred ei că mă sperie.

E și o chestie de orgolii. Eu, fostul lor sclav, credeau ei, ajung să le spun niște lucruri în public pe care nu le-a spus nimeni.De ce nu m-au penalizat atunci? «Pușcăriile sunt niște enclave care fac parte din teritoriul României și nu se respectă legea». Am spus asta și eram în pușcărie. De ce nu m-au sancționat atunci?”, a mai declarat latifundiarul.

Întrebat de ce se amestecă sindicatul în acest caz, Becali a răspuns: ”Bărbatul la directoarea asta de la Jilava e șeful la sindicat. (…) Acolo, la ANP, se calcă pe picioare nepoți, cu prieteni, cu amante, cu amanți, cu tot felul de rubedenii. Te doare capul”.

Revenind la episodul cu directoarea de la Jilava, Gigi Becali a mai precizat:”Am întrebat-o ce câștigă dacă distruge un bunic, mă refeream la Victor, care a fost propus la eliberare de trei ori. De ce nu îi dă învoire?A spus că așa este legea.Am întrebat-o: «Cum este legea? Nu vă gândiți că vine nota de plată la judecata lui Dumnezeu?». Am amenințat-o cu judecata lui Dumnezeu.

(…)

Nu mi-a răspuns la mesaje.

I-am mai spus că puteam să-i fac plângere penală, dar nu am făcut-o. I-am spus să țină cont că am distrus-o la table, și în paranteză am scris «am glumit»”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe