Mai bogată pe zi ce trece: Simona Halep l-a depăşit pe Gheorghe Hagi în clasamentul celor mai bogaţi sportivi

Mai bogată pe zi ce trece: Simona Halep l-a depăşit pe Gheorghe Hagi în clasamentul celor mai bogaţi sportivi

La doar 27 de ani, Simona Halep a reuşit să strângă o avere impresionantă din premiile câştigate în urma turneelor de tenis şi din contractele de publicitate, câştigurile sale depăşindu-le chiar şi pe cele ale unuia din mentorii săi, Gheorghe Hagi.

Astfel, Simona Halep este cotată la o avere de aproximativ 29 de milioane de dolari (dintre care 26.214.792 doar din tenis), în timp ce „Regele” apare în Top 300 Capital cu 28 de milioane de dolari, sumă în care sunt incluse toate proprietăţile, maşinile, Academia şi clubul de fotbal, dar şi sumele din conturi, scrie GSP.

Halep se află, de asemenea, şi în top 10 sportive ca şi câştiguri din tenis. Românca se clasează pe locul 8 peste sportive precum Martina Hingins şi Kim Clijsters. Topul este dominat de Serena Williams (84.811.149 $), urmată de Venus Williams (40.585.544) şi Maria Sharapova (37.993.393).

Aceşti bani i-au permis Simonei Halep să intre şi în afaceri. Astfel, aceasta a investit o parte din bani într-o cafenea în Constanţa, pe care a denumit-o „SH cafe”. Investiţia s-a ridicat la 500.000 de euro, dar după un an s-a luat decizia să se renunţe la ea, să fie demolată și să demareze un proiect imobiliar, unde să fie ridicat un hotel.

Una dintre cele mai mari investiţii pe care Simona le-a făcut a fost să achiziţioneze, anul trecut, două hoteluri din Brașov, valoarea investiţiei a fost de 2.000.000 de euro.

Ultima oră