Hunedoara: O persoană a murit într-un accident pe DN 7

Hunedoara: O persoană a murit într-un accident pe DN 7
Foto: evz.ro

O persoană și-a pierdut viața iar alte două au fost grav rănite în urma unui accident care a avut loc sâmbătă pe DN 7, în localitatea hunedoreană Mintia.

În urma accidentului în care au fost implicate trei autoturisme, traficul în zonă a fost îngreunat.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism, care circula dinspre Timişoara spre Deva, a pătruns pe contrasens, iar maşina s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar. De asemenea, o a treia maşină care mergea în spatele celui de-al doilea autoturism a intrat în acesta, potrivit reprezentantului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Florin Tat.

Pentru scoaterea şoferului decedat din maşină a fost nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)