Imagini noi din timpul intervenției de la Onești. Momentul în care polițiștii sparg ușa apartamentului unde muncitorii erau ținuți prizonieri (VIDEO)

Imagini noi din timpul intervenției de la Onești. Momentul în care polițiștii sparg ușa apartamentului unde muncitorii erau ținuți prizonieri (VIDEO)
Sursa foto: zdbc.ro

Dubla crimă de la Onești a stârnit revoltă în societatea românească. Intervenția eșuată a Poliției a fost filmată de mai multe camere. Cele mai recente imagini surprinse, chiar din scara unde a avut loc intervenția, au fost publicate în presa locală.

Imaginile surprind momentul în care polițiștii încercau să pătrundă în apartamentul în care se aflau Gheorghe Moroșan și cei doi muncitori pe care i-a ucis. Pe noile secvențe de la Onești se aud puternice lovituri în ușă, țipetele polițiștilor și a mai multor martori.

Noi imagini de la intervenția de la Onești (VIDEO)

Evenimentul nefericit de la Onești a avut loc pe data de 1 martie. Două zile mai târziu, pe 3 martie, Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunțat destituirea șefilor de la Poliția Bacău și Onești. Pe data de 5 martie, IGPR a informat cu privire la numirea a doi interimari, pentru o perioadă de trei luni de zile. În data de 8 martie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Gheorghe Moroșan.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de Antena 3, Gheorghe Moroșan spune că nu regretă absolut nimic. Ucigașul le-ar fi spus medicilor că cei doi muncitori care au venit în apartament erau oameni răi și că, în urmă cu câțiva ani, și aceștia ar fi vrut să îi ia apartamentul.