Imagini scandaloase cu tânăra care a bătut 9 oameni, dintre care 4 polițiști: „Mama mea e procuror!” (VIDEO)

Imagini scandaloase cu tânăra care a bătut 9 oameni, dintre care 4 polițiști: Mama mea e procuror! (VIDEO)

Scene demne de un film de acțiune s-au petrecut vinerea trecută în Constanța. O tânără de doar 22 de ani a bătut 9 oameni: 4 polițiști, 3 agenți de pază și alte 2 persoane dintr-un local. În momentul în care oamenii legii au reușit să o încătușeze, femeia a trecut la amenințări și le-a strigat că este fiica uneiprocuroare și că vor plăti pentru că au încătușat-o. FIlmarea scandaloasă din momentul arestării, în care tânăra se zbate și țipă cât poate de tareau apărut cu puțin timp în urmă.

În urma scandalului izbucnit în seara zilei de 11 septembrie, bătăușa a fost acuzată de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.Tribunalul Constanţa a decis să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

Filmul scandalului în care tânăra s-a bătut cu 9 oameni, dintre care 4 polițiști

Tânăra se afla într-un local când a izbuncit scandalul. Aceasta a bătut o perosoană afla în încăpere,atras-o de păr, a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar cu un pahar aruncat a lovit o altă persoană aflată în acel local.

La faţa locului au venit trei agenţi de pază, care au fost muşcaţi, loviţi în testicule și în late zone sensibile. Potrivit adevărul, aceasta s-ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise. Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată. În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit trei polițiști. Tânăra bătăuşă a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă. În timp ce era imobilizată pe targă, fata l-a mai lovit o dată pe unul dintre agenții de poliție.