Incendii provocate de trăsnete în județul Suceava. Flăcările au mistuit depozite de furaje din două comune

Incendii provocate de trăsnete în județul Suceava. Flăcările au mistuit depozite de furaje din două comune
Foto simbol: Pixabay

Depozitele de furaje din două gospodării aflate în comunele Dorna Candrenilor și Brodina au ars în incendii izbucnite din cauza trăsnetelor, a anunțat Inspectoratul pentru Situații Suceava, potrivit Agerpres.

Suceava: Două depozite de furaje arse în incendii provocate de fulgere

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit în satul Dealu Floreni din comuna Dorna Candrenilor cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Când au sosit la fața locului, un depozit de furaje (fânar) ardea generalizat, fără posibilități de propagare. Flăcările au ars depozitul de furaje pe o suprafață de circa 24 de metri pătrați și aproximativ 4 tone de fân, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind un trăsnet direct.

La Brodina, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui alt incendiu – care, cel mai probabil, a izbucnit tot de la un trăsnet direct.

Când au ajuns echipajele, un depozit de furaje construit din lemn și acoperit cu azbest ardea generalizat. Flăcările au ars depozitul de furaje pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați și în jur de 6 tone de fân.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:17 - Femeilor din Iran li s-a interzis să apară în reclame. După lansarea videoclipului, în care o fată cu capul acoperit conduce o mașină și mănâncă înghețată
14:07 - Alexandru Rafila, despre distribuţia comprimatelor de iodură de potasiu: „Îndemn persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte la medicul de familie să primească prescripţia”
13:50 - Polițiștii de frontieră au avut parte de o „surpriză”. Doi sirieni au fost găsiți ascunşi în podeaua unei mașini la Calafat
13:44 - Ionuț Stroe (PNL), reacție la speculațiile privind o schimbare de miniștri: Nu e cazul unei remanieri. Guvernul are foarte mult de lucru și e o perioadă extrem de sensibilă (VIDEO)
13:42 - Val de spargeri în Sectorul 1. Bucureștenii sunt terorizaţi de hoţii care le sparg maşinile chiar în mijlocul zilei
13:25 - Un român a trecut printr-o experiență neplăcută pentru că nu a avut grijă să citească contractul pe care l-a semnat: Cât l-a costat vacanța în Grecia
13:22 - ANAF a început executarea silită a Dianei Șoșoacă. Lucian Heiuș: Are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic – Inventează duşmani şi lansează scenarii fanteziste
13:17 - S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon „Chefi la cuțite”
13:12 - Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual anunță proteste marți la Ministerul Finanțelor: „Ne-a ajuns până la os”
12:57 - Salvamarii, exasperați de turiștii care le ignoră avertismentele: Să aibă grijă de ei și de copiii lor! Ne-am transformat în babysitter?