Incendiu la un centru comercial din Călăraşi. Focul a fost stins după trei ore

Incendiu la un centru comercial din Călăraşi. Focul a fost stins după trei ore
Foto: infocurteadearges.ro

Un incediu a izbucnit, luni, la depozitul unui supermarket din municipiul Călăraşi, focul extinzându-se şi în incinta magazinului.

Zece autospeciale au intervenit la faţa locului, iar o maşină din apropierea supermarketului a fost distrusă de flăcări.

„Încendiul a pornit de la nişte spaţii de depozitare din apropierea magazinului, care au luat foc din motive necunoscute, iar angajaţii au fost evacuaţi de urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Călăraşi, Mihai Ionescu.

La momentul izbucnirii incendiului, magazinul era închis. Potrivit autorităţilor, nu există victime.

Flăcările au fost stinse după mai bine de trei ore, iar personalul magazinului lucrează în continuare pentru evacuarea mărfurilor din magazin.

Locatarii din zonă spun că este posibil ca focul să fi izbucnit de la o ţigară sau de la o lumânare aprinsă aruncată probabil de copii într-un depozit de deşeuri reciclabile, aflat în aer liber lângă clădirea magazinului.

„În acest moment maşinile noastre de intervenţie se retrag de la locul incendiului. Operaţiunea de lichidare a focarelor de incendiu s-a încheiat. La faţa locului va rămâne o comisie formată din pompieri militari şi poliţişti pentru a evalua pagubele şi a stabili cauzele incendiului. La o primă evaluare, pagubele din interiorul magazinului propriu-zis nu sunt atât de mari precum păreau, practic focul nu a afectat rafturile, mărfurile şi mobilierul din interiorul supermarketului, ci doar mărfurile din depozit, fiind vorba despre produse alimentare şi electronice”, a declarat Mihai Ionescu, citat de sursă.

Incendiu la un supermarket din Călăraşi

Ultima oră
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali