Incident la Clinica de psihiatrie a SJU Cluj. Un pacient a aprins mai multe hârtii într-o noptieră (VIDEO)

Incident la Clinica de psihiatrie a SJU Cluj. Un pacient a aprins mai multe hârtii într-o noptieră (VIDEO)
Foto: Pixabay

Un incident a avut loc la Clinica de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Cluj, acolo unde un pacient a aprins mai multe hârtii în noptieră. Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, lt. col. Andrei Biriș, a oferit mai multe detalii despre situație, vineri dimineață, la Știrile B1 TV prezentate de Luiza Cergan.

ISU Cluj, pe B1 TV: Un pacient a aprins câteva hârtii într-o noptieră

„A fost un eveniment minor, a fost vorba despre o solicitare, având în vedere că un pacient a aprins câteva hârtii într-o noptieră, și care a fost stins de către personalul medical de pe locul de muncă. Nu au fost probleme, nu s-a extins mai departe de noptiera unde a avut loc arderea hârtiilor respective. Din fericire, nu au fost persoane care să fie rănite. Cei trei pacienți care se aflau în salon au fost mutați de către personal până la venirea pompierilor”, a declarat Andrei Biriș.

„Într-adevăr, un membru al personalului medical a alunecat și a suferit… cel puțin, acuza dureri la nivelul unui picior și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri (…). Nu a fost nevoie de măsuri de evacuare”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo