Institutul de Medicină Legală: Monica Columbeanu nu a bătut-o pe Irina

Institutul de Medicină Legală: Monica Columbeanu nu a bătut-o pe Irina
Foto: B1 TV

Institutul de Medicină Legală a stabililt că Irina Columbeanu nu a fost bătută de mama ei, așa cum susținea Irinel. Expertiza arată că nu au fost găsite urme de violență pe corpul fetiței.

Rezultatul a fost trimis către Poliția Ilfov, unde Irinel a depus plângere împotriva Monicăi.

În urmă cu o lună Irinel Columbeanu a acuzat-o pe Monica într-o acțiune depusă la tribunal cum că aceasta își agresa fizic copilul, pe Irina Columbeanu.

La momentul respectiv, Irinel se baza pe afirmații făcute pe unele declarații ale soacrei sale, mama Monicăi.

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)