Intermediarul cu "traficanții" de arme din reportajul Sky News recunoaște: Toate personajele din acest documentar sunt fictive. Am primit o remunerație pentru actorie (VIDEO)

Intermediarul cu "traficanții" de arme din reportajul Sky News recunoaște: Toate personajele din acest documentar sunt fictive. Am primit o remunerație pentru actorie (VIDEO)
foto: B1 TV

Intermediarul cu cei doi români așa-ziși traficanți de arme care au participat la materialul Sky News a oferit declarații despre modul de desfășurare și despre realizarea reportajului respectiv, arată B1 TV.

Acesta a recunoscut că materialul este unul fictiv, că atât el, cât și celălalt bărbat prezent în material, au fost plătiți pentru a realiza reportajul respectiv, dar și că armele prezentate spre vânzare sunt unele de vânătoare, nu militare.

"Ei au spus: Dorim să fie doi oameni care să ne prezinte niște arme și prin prezentarea armelor respective, să atragem atenția la cum se săvârșesc aceste vânzări. Eu fiind și translator și fixer, fixer în Anglia înseamnă că vorbești cu omul, te înțelegi cu el și faci documentarul. Am avut un prieten care știind că are arme de vânătoare, l-am contactat telefonic din Anglia și l-am întrebat dacă este de acord să facem acest documentar, bineînțeles, nu pe gratis. O remunerație pentru actorie, eu urmând să iau remunerația mea pentru translator. Ei mi-au mai pus în vedere să se desfășoare această filmare într-un loc retras, iar ei vor spune că se află la granița cu Ucraina, ei asta o să declare în documentar. Eu având unele suspiciuni, i-am întrebat: Domnule, dar documentarul acesta, când am discutat cu omul respectiv, nu cu trustul Sky, eu nu am nicio legătură cu trustul Sky. Mi-au declarat: Nu vă faceți griji, pentru că la momentul difuzării acestui documentar pe postul Sky, va apărea la sfârșitul documentarului pe display. Toate personajele din acest documentar fictiv sunt fictive și sunt cu caracter fictiv", a declarat bărbatul respectiv, care nu a dorit să își facă publică identitatea, dar nici să își arate chipul.

Unul dintre "traficanții" din reportajul Sky News recunoaște: Toate personajele din acest documentar sunt fictive

#DIRECT_ONE_7vm605#

Urmăriți B1TV.ro și pe