Intervenție de urgență la Fetești, două trenuri s-au ciocnit. Circulația feroviară a fost restricționată (VIDEO)

Intervenție de urgență la Fetești, două trenuri s-au ciocnit. Circulația feroviară a fost restricționată (VIDEO)
Două trenuri s-au ciocnit la Fetești / Foto: captură B1 TV

Două trenuri s-au ciocnit aseară în stația Fetești. Pompierii militari au intervenit de urgență la fața locului. În urma acestui accident, traficul feroviar a fost blocat.

Accidentul feroviar de la Fetești a avut loc la ora 23 si 45 de minute. Un tren al CFR s-a tamponat cu un altul care aparține unei alte firme.

Pompierilor militari au fost chemați la fața locului printr-un apel de urgență, la 112. La Fetești, s-a deplasat și un echipaj SMURD, însoțit de o autospecială de stingere, dar și Serviciul de ambulanță Ialomița.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Două trenuri s-au ciocnit la Fetești

Imaginile au fost surprinse de martorii oculari. În urma acestui accident feroviar nimeni nu a fost rănit. În schimb, daunele materiale sunt foarte mari, potrivit specialiștilor.

În prezent, circulația pe căile ferate din zonă este restricționată.

Acesta este al doilea accident feroviar produs într-o săptămână. pe 21 iulie, traficul pe calea ferată spre litoral a fost blocat ore bune după ce un tren de marfă a deraiat în aceeași zonă.

În urma acestului incident, circulația a 20 de trenuri a fost deviată. Călătorii au fost nevoiți să aștepte ore în șir pe peroane.

Ultima oră
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Cine sunt liberalii din Biroul Executiv al formațiunii (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)