Ipoteză anchetatori: Viceprimarul din Joseni a fost pândit ore în şir de asasin

Ipoteză anchetatori: Viceprimarul din Joseni a fost pândit ore în şir de asasin
Foto: B1 TV

O echipă condusă de şeful Direcţiei Omoruri din cadrul IGPR, a verificat  din nou, duminică, zona unde a fost găsit mort viceprimarul din Joseni. Csala Zsolt a fost omorât în Vinerea Mare de o persoană care a pândit ore în şir,este una din ipotezele anchetatorilor. Se pare că există şi un cerc de suspecţi, iar mai  multe persoane au fost deja audiate.

Poliţiştii şi procurorii s-au întors pentru a doua zi la locul asasinatului, au adunat din nou probe şi au verificat zona. Una din  variantele pe care merg este o răzbunare din cauza retrocedărilor ilegale de teren.

Fostul viceprimar a fost acuzat, în trecut, că ar fi atribuit în mod ilegal păduri, un martor precizând că acesta a fost implicat în mafia lemnelor, că a fost prins, dar poliţiştii au ascuns dosarul.

Se pare că a fost un singur criminal care a pândit mai multe ore, apariţia bărbatului la casa de vacanţă, spun surse apropiate anchetatorilor.

A tras cu o armă calibru 7,5, iar victima a mai apucat doar să formeze numărul de telefon al unui prieten şi să spună: “Arde, arde, vino urgent!”, apoi s-a prăbuşit fără viaţă.

Localnicii nu îţi pot explica ce a putut duce la crima cu sânge rece.

Viceprimarul Csala Zsolt a fost împuşcat mortal, cu trei focuri de armă, chiar în casa sa de vacanţă, din satul Borzonţ. Bărbatul avea 42 de ani, era căsătorit şi avea doi copii minori.

Csala Zsolt a fost pândit de asasin

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)