Italianul care vrea să ajungă primar într-o comună din Timișoara: "Banatul îmi amintește de satul copilăriei mele, când nu aveam apă, canalizare și gaz la poartă" (FOTO)

Italianul care vrea să ajungă primar într-o comună din Timișoara: "Banatul îmi amintește de satul copilăriei mele, când nu aveam apă, canalizare și gaz la poartă" (FOTO)
foto: opiniatimisoarei.ro

Giancarlo Ceruti, un cetățean italian, vrea să cucerească fotoliul de primar din comuna timișoreană Livezile, arată opiniatimisoarei.ro.

Ceruti locuiește în Livezile de 8 ani în Banat, venind aici în anul 2008 în funcția de director al unei firme italiene. Ulterior, acesta și-a deschis o afacere și s-a stabilit aici.

"M-am gândit că pot să ajut cu experiența mea în comuna în care locuiesc", a explicat italianul.

Giancarlo, în vârstă de 49 de ani, a mărturisit că Banatul îi aduce aminte de satul copilăriei sale, în Italia anilor 1960.

"M-am născut și am crescut în satul Ciccione, în Cremona, un sat unde acum locuiesc vreo 600 de persoane, iar Banatul îmi amintește de satul copilăriei mele, când în fața casei nu aveam nici apă, nici canalizare, nici gaz. Banatul mi se pare la fel ca satul meu", a adăugat italianul.

Ultima oră
23:56 - Cine este Evgheni Muraev, indicat de Marea Britanie drept posibil candidat al Rusiei pentru o schimbare de regim în Ucraina. Moscova, acuzată că vrea să instaleze un guvern pro-rus la Kiev
23:25 - Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul Ploieștiului. Bărbatul care alertase autoritățile a fost dus la sediul poliției
23:09 - Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri
22:44 - Peste 3.800 de medici de familie au încheiat contracte pentru testarea COVID-19. Alexandru Rafila: Testarea la medicul de familie, soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare și monitorizare
22:17 - Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți urmași decât se știa: „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali” (GALERIE FOTO)
21:46 - Varianta Omicron ar putea anunța într-adevăr sfârșitul pandemiei, spune directorul OMS pentru Europa: „Acest virus a surprins de mai multe ori, deci trebuie să fim foarte atenți”
21:12 - Nicușor Dan: Ar fi ieșit duminică la lucru mult mai mulți șoferi și vatmani dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat / Condamn inconștiența și tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, precum și iresponsabilitatea Gabrielei Firea
20:51 - Armen Sarkissian demisionează de la președinția Armeniei. Președintele țării, spune el, nu are prerogativele necesare pentru a influența politica în vremuri de criză
20:28 - O femeie a murit într-un accident violent pe E58. Mașina în care se afla a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă și a lovit un alt autoturism (FOTO)
20:06 - La ce oră se joacă și cine transmite la TV meciul Simona Halep – Alize Cornet din optimile de finală de la Australian Open 2022