Jaf ca-n filme: Doi clujeni i-au furat lui Florin Piersic pistoalele de colecție folosite în filmul ”Mărgelatu”

Jaf ca-n filme: Doi clujeni i-au furat lui Florin Piersic pistoalele de colecție folosite în filmul ”Mărgelatu”

Judecătoria Cluj a decis condamnarea a doi clujeni, ambii în vârstă de 24 de ani, la 5 ani și jumătate de închisoare, respectiv 3 ani și jumătate, aceștia fiind vinovați că i-au furat pistoalele de colecție lui Florin Piersic.

Cei doi i-au spart cabana actorului în 2008, furând pistoalele cu care Piersic a jucat în ”Mărgelatu” și ”Haiducii”, cât și rezerve de vin vechi, whisky și pălincă.

Sentința primită de cei doi clujeni nu este definitivă, deși cei doi și-au recunoscut faptele de care erau acuzați. Cei doi nu sunt însă la prima abatere, având la dosar și alte 13 fapte.

Armele lui Piersic au fost vândute unui colecționar, actorul putând să-și recupereze în final un singur pistol, scrie Ora de Cluj.

Ultima oră
13:06 - Zeci de copii, blocați 8 ore într-un tren. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători: „De ce mă întrebați pe mine? Încercați dumneavoastră să găsiți soluții!”
12:48 - Prognoza meteo pentru București: cod galben de caniculă. Maximele extreme din Capitală vor ajunge până la 39 de grade Celsius
12:37 - Cod galben de caniculă în aproape toată țara. ANM a emis și o avertizare de tip cod portocaliu de vijelii și furtuni
12:35 - Florin Cîţu, nemulțumit de execuția bugetară: Cam pe toate ministerele e sub ce trebuia să fie / Întrebat dacă miniștrii care nu au cheltuit banii vor fi remaniați: Au o bilă neagră (VIDEO)
12:13 - CTP, după ce Ana Maria Popescu a refuzat să dea mâna cu Eduard Novak: „Tupeu de mahala” (VIDEO)
12:04 - Pericol pentru toţi turiştii de la mare! Este inamicul invizibil, dar care atacă rău! Pândeşte în apă şi când mergeţi la masă
11:49 - Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Imnului Național: Este un prilej de mândrie, de prețuire și respect
11:46 - Jurnaliștii germani: Comisia Europeană ar putea respinge PNRR-ul României fără informații suplimentare / Florin Cîțu: Îi contrazic. E un document foarte bun și va fi aprobat (VIDEO)
11:26 - Florin Cîțu, după furtunile din ultimele 24 de ore: RO-ALERT trimite informările imediat ce le are (VIDEO)
11:18 - Ludovic Orban: Suntem încă departe de obiectivul de investiții / Președintele PNL atrage atenția că există pericolul ca multe șantiere să se închidă (VIDEO)