Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a murit luni seară din cauza unor afecțiuni cardiace (VIDEO)

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a murit luni seară din cauza unor afecțiuni cardiace (VIDEO)

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață luni seară, la vârsta de 65 de ani, informează B1 TV.

În cursul zilei de luni, politicianul a fost transportat de urgență la spital din cauza unor afecțiuni cardiace. (Detalii AICI) Acesta suferea de câţiva ani de diabet şi avea probleme cu inima.

„Nu am mai păstrat legătura de foarte mult timp și sunt cutremurat. E foarte greu să suport această idee că nu mai e alături de noi. Lasă în urma sa o familie, atâtea amintiri”, a declarat avocatul Lucian Bolcaș.

„Păcat că un om așa de mare a putut să plece dintre noi atât de tânăr. Știam că e bolnav, știam că are numai probleme cu diabetul. Era un patriot desăvârșit, un om drept. Spunea lucrurilor pe nume și asta a deranjat lumea”, a spus și Dumitru Dragomir, fost președinte LPF.

Psihologul Ilie Marinescu s-a întâlnit cu liderul PRM sâmbătă și, într-o intervenție telefonică a explicat că „am avut șansa să îl cunosc pe acest mare om și acest patriot. Sâmbătă când ne-am intalnit era intr-o verva absolut debordanta, un om pus pe sotii, dar cu o zi inainte s-a simtit rau. Aceasta veste a cazut ca un trasnet. Vineri acuza o stare de indispozitie, o stare generalizata de a nu fi in regula, o slabire a fizicului. Sambata era intr-o forma extraordinara. Raman uimit ca doctorii nu au putut face nimic. Avea un tratament medicamentos, era dependent de insulina, nu il impierdica cu nimic sa isi desfasoare activitatea”.

Corneliu Vadim Tudor a fost un scriitor, politician și jurnalist, fondator al Partidului România Mare și membru al Parlamentului European. În perioada 1992 – 2008 a fost senator în Parlamentul României, iar la alegerile din 1996 a candidat pentru funcția de președinte al României unde s-a clasat pe locul 5 din 16 candidați, pentru aceeași funcție luptând și în anii 2000, 2004 și 2014.

Vadim Tudor a publicat 32 de cărți, din care volume de poezie și publicistică, unele editate și în franceză, engleză și arabă, și a scris piese de teatru.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)