Lista hotelurilor care primesc tichete de vacanță în 2022 pentru cazare pe litoral

Lista hotelurilor care primesc tichete de vacanță în 2022 pentru cazare pe litoral
vouchere de vacanță. Sursa: Facebook/Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

Lista hotelurilor care primesc tichete de vacanță în 2022 pentru cazare pe litoral este importantă pentru cei care vor să plătească cu ele.

Hotelurile care primesc tichete de vacanță în 2022

Voucherele pot fi folosite pentru a achita vacanțele în țară, atât la munte, cât și la mare. Pot achita și taberele școlare ale elevilor, iar condiția pentru a putea beneficia de ele este ca pachetul turistic cumpărat să includă cel puțin și o noapte de cazare.

Lista hotelurilor care primesc tichete de vacanță în 2022 pentru cazare pe litoral ar trebui să fie în posesia fiecărui bugetar. Guvernul a demarat, în urmă cu mai mulți ani, un program prin care salariații din sistemul bugetar primesc vouchere de vacanță, pe care le pot folosi pentru achitarea concediilor petrecute în țară.

Weekend plin pe litoral. Turiștii au luat cu asalt stațiunile de la malul mării. Sursa Foto: Inquam Photos / George Călin

Ministerul Finanțelor a anunțat, în primăvara lui 2022, că și în acest an, pentru sprijinirea turismului autohton, vor fi oferite acele tichete de vacanță în valoare de 1.450 de lei, scrie impact.ro.
Tichetele de vacanță pot fi folosite pe tot parcursul anului

Cei care beneficiază de astfel de tichete le pot folosi pe tot parcursul anului, pentru a achita vacanțele la mare, la munte și, mai nou, și pentru taberele copiilor.

În ce stațiuni se pot utiliza voucherele de vacanță

Printre stațiunile de pe litoralul românesc în care românii pot achita serviciile hoteliere cu vouchere de vacanță 2022 se numără: Constanța, Năvodari, Mamaia, Eforie Nord, Olimp, Ovidiu, Saturn, Venus, Neptun, Vama Veche, Techirghiol, Jupiter, Eforie Sud.

Lista hotelurilor care primesc tichete de vacanță în 2022 poate fi consultată aici

Cu voucherele de vacanță se mai poate plăti și masa, transportul, tratamentele balneare, precum și programele turistice opționale, conform Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. Guvernul României a emis, de la începutul anului și până acum, tichete de vacanță în valoare de 190 de milioane de euro. Se estimează că valoarea totală a tichetelor de vacanță emise de-a lungul acestui an va atinge 350 de milioane de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe