Lucian Bute s-a întors acasă: Indiferent unde voi urca în ring, sunt campionul României

Lucian Bute s-a întors acasă: Indiferent unde voi urca în ring, sunt campionul României
Foto: gsp.ro

Capionul mondial la box, Lucian Bute, a sosit, vineri, pe aeroportul Henri Coandă, unde va susţine şi o conferinţă de presă.

„Domnul Rudel Obreja a fost la Montreal şi cred că meciul următor va fi aici, în România. Din punctul de vedere al Interboxului, gala va avea loc în România. Mai sunt de pus la punct detalii. Eu sunt sportiv şi datoria mea e să intru în sală şi să lupt. Următorul meci va fi cred la începutul lui iulie şi nu îmi permit nici o vacanţă acum. De când am devenit campion mondial, am spus că mi-am dorit să mă lupt cu centura pe masă în România. E un vis de-al meu”, a spus Bute la sosire.

Lucian Bute, revine în ţară după ce l-a învins pe Brian Magee, săptămâna trecută, păstrându-şi astfel centura de campion mondial, în versiunea IBF. Meciul a fost transmis în direct şi în exclusivitate pe B1 TV. 

„Sunt român şi nu voi uita niciodată acest lucru. Sunt mândru de acest lucru. Mă simt foarte bine. Am avut un adversar foarte bun, unul dintre cei mai buni pe care i-am întâlnit până acum. Magee e un jucător cu capul tare…foarte mulţi care primesc lovituri în ficat nu se mai ridică. El nu numai că s-a ridicat, s-a mai şi luptat cu mine. Am avut mâna umflată după meci, dar nu e nimic grav. De fiecare dată când vin acasă vin cu mare drag. Indiferent unde voi urca în ring, sunt campionul României!”, a spus Bute.

Campionul va avea săptămâna viitoare o întâlnire cu Elena Udrea, ministrul dezvoltării Regionale şi Turismului,  care i-a promis că îi va finanţa viitoarea luptă.

Lucian Bute, declarații la sosirea în țară

Lucian Bute, declarații pe Henri Coandă

Urmăriți B1TV.ro și pe