Lucian Bute va boxa pentru prima dată în România pe 9 iulie

Lucian Bute va boxa pentru prima dată în România pe 9 iulie

Lucian Bute, împreună cu ministrul Turismului, Elena Udrea, au susţinut o conferinţă de presă, unde au anunţat că următorul meci al campionului va fi în România, pe data de 9 iulie.

Locaţia evenimentului încă nu a fost stabilită, dar organizatorii iau în considerare sala Romexpo şi Sala Polivalentă. Cert este că de săptămâna viitoare Bute va începe pregătirea la Montreal, acolo unde şi locuieşte, după care este posibil să continue pregătirea în Europa.

„Este un vis pe cale să se realizeze. Vin cu mare drag în România pentru a face spectacol. Prin acest meci, prin venirea mea în România, vreau să întorc suportul oamenilor, să mă revansez faţă de ei”, a spus Lucian Bute.

Campionul a declarat că speră ca evenimentul să fie atracţia mondială pe 9 iulie, şi că o să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a nu dezamăgi publicul român.

„Este o onoare pentru mine să boxez în faţa tuturor românilor. Din momentul în care am devenit campion mondial, am vrut să vin în România să îmi apăr centura şi mai ştiu că foarte mulţi români, care m-au urmărit de-a lungul carierei mele, şi-au dorit să mă vadă live în România”, a mai spus Bute.

În privinţa adversarului, Bute a declarat că încă nu s-a hotărât cu cine va lupta, şi că IBF, Interbox şi Showtime îl vor alege.

Ministrul Turismului, Elena Udrea a declarat că Nadia Comăneci, Gică Hagi şi Ilie Năstase, români celebri, implicaţi în promovarea României, vor fi invitaţi la meciul lui Lucian Bute, din 9 iulie.

„Este o mare satisfacţie pentru reprezentanţii Ministerului să anunţe că meciul lui Bute se va susţine în România…Avem ocazia să demonstrăm în iulie, că Lucian Bute este în primul rând român, pe lângă campion mondial”, a spus Elena Udrea.

Lucian Bute anunţă primul său meci în România

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)