Mama Elodiei Ghinescu, după sentinţa primită de Cioacă: E foarte mică, trebuia pedeapsă pe viaţă (VIDEO)

Mama Elodiei Ghinescu, după sentinţa primită de Cioacă: E foarte mică, trebuia pedeapsă pe viaţă (VIDEO)

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, a declarat, marţi, la scurt timp de la anunţarea sentinţei privind condamnarea lui Cristian Cioacă, că pedeapsa primită de acesta este mult prea mică şi că va decide împreună cu avocata ce paşi va urma în continuare. 

„Mi se pare foarte, foarte mică pedeapsa pe care a primit-o acest criminal. Trebuia pedeapsă pe viaţă, nu trebuia să mai vadă lumina zilei acest om, pentru această crimă odioasă pe care a făcut-o”, a declarat Emilia Ghinescu, într-o intervenţie telefonică la Ştirile B1 TV

În urma sentinţei primite marţi, Cristian Cioacă trebuie să plătească familie Ghinescu şi daune morale în valoare de 250.000 euro. În legătură cu această sumă, Emilia Ghinescu susţine că „nu o încălzeşte cu nimic”. 

„Copilul meu nu mi-l mai poate aduce nimeni de nicăieri. Ăsta este adevărul”, a spus mama Elodiei Ghinescu, adăugând că nu-i trebuie banii nimănui nici pentru îngrijirea nepotului său.

Emilia Ghinescu susţine, totodată, că doreşte să îşi ia nepotul acasă şi că nu l-a mai văzut de aproximativ patru luni.

„Ni l-a luat în plasament sora lui Cioacă, special ca să mai obţină nişte bani, am înţeles că îi plăteşte statul nişte bani ca să îl poată întreţine. Cine poate să aibă o dragoste faţă de acest copil, bunica sau o mătuşă?”, a mai spus mama Elodiei Ghinescu.
 
Cristian Cioacă a fost condamnat, marți, de Tribunalul Argeș, la 22 de ani de închisoare ucidere şi profanare de morminte în dosarul uciderii Elodiei Ghinescu. Decizia nu este definitivă. (Detalii AICI)

Emilia Ghinescu, despre sentinţa primită de Cristian Cioacă

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe