Maramureş: Accident rutier pe DN18. Doi bărbaţi au murit

Maramureş: Accident rutier pe DN18. Doi bărbaţi au murit
Foto: evz.ro

Doi bărbaţi au murit într-un accident grav de circulaţie, luni noapte, pe DN18, în dreptul localităţii Vadu Izei, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Gabriela Leahovici, maşina a intrat într-un stâlp electric, pe care l-a rupt şi apoi s-a oprit într-un cap de pod.

Impactul a fost puternic, maşina a fost distrusă, iar cei doi bărbaţi au fost grav răniţi. În ciuda eforturilor neîncetate ale medicilor, cei doi oameni nu au mai putut fi salvaţi.

Ultima oră
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)