Maramureș: O femeie a fost lovită de o ambulanță chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul a dat vina pe vizibilitatea redusă (VIDEO)

Maramureș: O femeie a fost lovită de o ambulanță chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul a dat vina pe vizibilitatea redusă (VIDEO)
Foto: sighet247.ro

Accident cumplit în centrul oraşului Baia Sprie. O femeie a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o salvare.

Şoferul ambulanţei a dat vina pe vizibilitatea redusă, Acesta transporta un alt pacient către spital în momentul producerii accidentului.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa că femeie păşeşte pe trecerea de pietoni fără să se mai asigure. La un moment dat observă ambulanţa care se îndrepta spre ea cu mare viteză şi o ia la fugă. Nu a mai putut evita însă impactul.

O femeie a fost lovită de o ambulanță chiar pe trecerea de pietoni

#DIRECT_ONE_57p2ti#

Şoferul ambulanţei spune că victima i-a apărut brusc în faţă.

„Mi-a apărut în viteză pe trecerea de pietoni. Pur şi simplu în faţa maşinii, a apărut spontan.Am văzut umbrela în parbriz, atât. Şi am încercat să evit în partea dreapta şi am prins-o cu oglinda”, a explicat acesta.

Femeia a ajuns la spital cu răni grave. Martorii spun că şoferul avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi cele acustice.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurărirle în care a avut loc accidentul.

Ultima oră
16:24 - Florin Cîțu: Scăderea TVA la gaze și energie electrică nu a fost susținută. Cererea este inelastică, ceea ce înseamnă că prețul nu va scădea
16:14 - Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță reintroducerea șomajului tehnic pentru angajații afectați de pandemie
16:03 - Iulian Fota: Știm concentrarea de trupe și capabilitățile rusești, dar asta nu înseamnă că Rusia o să și invadeze Ucraina. Cred că deja se produce o detensionare ușoară / Nu există nicio fractură în relația SUA – UE
15:51 - Novak Djokovic, prima apariție publică după scandalul din Australia și revenirea în Serbia. Tot fără mască
15:29 - ANPC: 94 de controale la furnizori de energie și gaze. Au fost date amenzi de 645.000 lei. Facturile eronate vor fi recalculate
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)