Maramureş: Un soldat întors din Afganistan, s-a sinucis acasă

Maramureş: Un soldat întors din Afganistan, s-a sinucis acasă
Foto: telegraph.co.uk

Un militar întors în decembrie, anul trecut, de pe frontul din Afganistan, s-a spânzurat joi, în Târgu Lăpuş, Maramureş. Potrivit apropiaţilor, bărbatul a suferit traume în urma războiului, unde şi-a văzut camarazii ucişi.

Trupul căpitanului Flaviu Petru Păcurar, de 31 de ani, a fost găsit duminică, într-o pădure din Târgu Lăpuş, Maramureş, la patru zile după ce s-a spânzurat. Bărbatul a plecat de la locuinţa sa din Gherla, fără să lase vreun bilet în care să-şi justifice fapta.

 Apropiaţi ai familiei spun că tânărul ar fi suferit un şoc, în timpul misiunii din Afganistan, când doi colegi au fost răpuşi pe front. Bărbatul nu avea probleme cu familia, iar lucrurile păreau să meargă bine la serviciu.

În urma militarului, au rămas soţia şi două fetiţe, de cinci şi şapte ani.

Ultima oră
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța