Marea Britanie a făcut publice documente legate de apariția OZN-urilor

Marea Britanie a făcut publice documente legate de apariția OZN-urilor
Foto: xtctattoo.us

Marea Britanie a eliberat, joi, 35 de documente cu privire la observarea OZN-urilor, atât de către militari, cât și de către oameni obișnuiți, informează Reuters.

Rapoartele conțin aproximativ 8500 de pagini care acoperă cazuri începând cu 1997 până în 2005. Sutele de acte relevă cum fenomenele au fost discutate de către guvern și de către servicile secrete mondiale, inclusiv de către Statele Unite ale Americii.

De asemenea, rapoartele mai conțin poze, desene și inscripții cu OZN-uri și scrisori pe care Ministerul Apărării le-a trimis martorilor ca răspuns la relatările lor.

Unele relatări arată cum un bărbat a fost „răpit” de extratereștrii în 1998 după ce a identificat un obiect străin care plana deasupra casei sale din Londra. Un ofițer al Aviației Militare Regale a fost asaltat cu apeluri telefonice în 1967, după ce unii rezidenți din estul Angliei au obsevat șase OZN-uri mici, aflate în linie perfectă, de la insula Sheppey la canalul Bristol.

Ulterior, oamenii consternați au aflat că niște studenți la inginerie ai Colegiului Tehnic Farnborough construiseră și își poziționaseră „OZN-urile” cu scopul de a strânge bani, pentru o cauză de caritate, arată sursa precizată.

„Asta te face să te gândești puțin, dacă asta chiar s-ar întâmpla în viitorul apropiat, am fi pregătiți?”, a spus David Clarke, autorul „Documentelor OZN”, citat de Reuters.

Ministrul britanic al Apărării a vrut să precizeze faptul că a investigat fiecare raport primit legat de observarea OZN-urilor, pentru a stabili dacă au fost depistate activități ostile sau neautorizate.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)