Marian Ceaușescu, dezvăluiri despre afacerea certificatul de revoluționar: “Toni Greblă este revoluționar, dar cu merite deosebite. La fel și un fost ministru de Interne” (VIDEO)

Marian Ceaușescu, dezvăluiri despre afacerea certificatul de revoluționar: “Toni Greblă este revoluționar, dar cu merite deosebite. La fel și un fost ministru de Interne (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Protestatarul Marian „Ceaușescu” a vorbit în cadrul emisiunii „Bună, România”,  moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, despre cazul unor nume celebre din politică, așa ziși revoluționari, deși în timpul regimului Comunist au fost beneficiari ai dictaturii. Marian Ceaușescu s-a referit și la cazurile prefectului Capitalei, Toni Greblă, dar și la fostul ministru de Interne Nicolae Moga:

“Toni Greblă este revoluționar, dar cu merite deosebite. Moga, la Constanța, este revoluționar. Moga, cum este el revoluționar? În 1989, românii au ieșit contra conducerii PCR. Moga era director general la o fabrică mare. Cum a ieșit el contra lui?”.

Un alt caz este al unui fost membru MAN, asupra căruia s-a pronunțat deja Instanța:

„Avem unu căruia i s-a retras titlul de revoluționar, care a făcut parte din Marea Adunare Națională. Și el este revoluționar. Și el a ieșit împotriva PCR. Cum? Dacă el avea cele mai mari beneficii. A fost ales 15 noiembrie, când a fost scandalul la Brașov. El a fost ales membru în MAN”, a spus Marian Ceaușescu.

 Marian „Ceaușescu” a criticat modul în care sunt tratați foștii revoluționari autentici de către Guvern și Parlament.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)