Marian Godină dă "Flash-uri din sens opus": Polițistul din Brașov își lansează prima carte din plăcere, nu pentru reducerea pedepsei (FOTO)

Marian Godină dă "Flash-uri din sens opus": Polițistul din Brașov își lansează prima carte din plăcere, nu pentru reducerea pedepsei (FOTO)

Marian Godină, polițistul din Brașov care a devenit celebru în mediul online după ce a început să scrie pe pagina de Facebook povești haioase din timpul misiunilor, își lansează prima carte.

Omul legii susține că a făcut-o din plăcere, nu pentru a-și reduce vreo pedeapsă.

„Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări”, a scris acesta pe pagina rețelei sale de socializare.

Cartea va purta numele „Flash-uri din sens opus” și ” vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”.


Foto: facebook.com

Godină explică faptul că el este personajul principal.

„Momentul în care m-am născut, examenul de bacalaureat, admiterea la școala de poliție, experiențele din școala de agenți, întâmplările din cariera de polițist, relațiile mele de dragoste, ziua în care am deschis pagina de facebook, precum și cea de-a doua zi în care am închis-o „pentru că așa am vrut eu, fără să fiu influențat de careva”, toate sunt povestite în stilul cu care v-am obișnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față”.

Și ca o altă supriză pentru fani, Godină precizează că toate cărțile comandate în perioada 12 -17 februarie vor pleca de la editură cu semnătura sa.

„Pentru a evita să-mi vedeți semnătura și pe alte „materiale”, respectați regulile de circulație”, avertizează polițistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe