Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din România

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din România
Foto: hepta.ro/DPA Images / Vesa Moilanen

Trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din România. Americanii se află, miercuri, la București unde susțin un concert pe Arena Națională.

Anunțul privind donația a fost făcut pe pagina de Facebook „Dăruiește viață”, proiect al Oanei Gheorghiu și Carmen Uscatu.

Metallica a donat această sumă prin fundația sa All Within My Hands.

Primul Spital deOncologie şi Radioterapie Pediatrică din România se construiește în București, lângă Spitalul de Copii Maria Curie.

Potrivit site-ului asociației ”Dăruiește viață”, proiectul este finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii.

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din România

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului