Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară rămâne în continuare în comă de gradul 4. Detalii terfiante despre cum ar fi fost găsită și ce au descoperit medicii pe trupul ei

Cercetările în cazulmezzosopranei Maria Macsim Nicoară găsită în agonie în casă, conduc la o concluzie terifianată: tentativă de omor.

Potrivit ultimelor detalii oferite medici și anchetatori, artista a fost lăsată să agonizeze 8 ore, până când soacra ei și-a făcut curaj și a apelat serviciul de urgență.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut inconștientă toată noaptea

Soţul a povestitcă a găsit-o căzutăşi a dus-o într-un dormitor, însă procurorii cred că de fapt a fost împinsă pe scări, după care ar fi fost târâtă până în dormitor, unde arfi fost lăsată să se chinuie ore în șir. La audieri, soțul victimei și mama lui au declarat că aubăut impreuna,după caresopranei i s-a facut rau si a cazut pe scări.

Potrivit declarațiilor făcute de avocata familie, soțul ei, Codrin Nicoară, partenerul ei de viață, a recunoascut căar fi așezat-o pe un pat pentru că se simțea rău. Mai mult, el ar susține căi-ar fi purtat de grijă până spre dimineață, pentru căa mai vomitatde căteva oriși a schimbat-o și de haine cel puțin o dată. Soacraa constatat că se simte rău din cauza alcooluisi a chemat ambulanta, însă câteva oremai târziu.

Medicii spun mezzosoprana se află în stare extrem de gravă

Medicii care au operat-o, spun că Maria Macsim Nicoară nu dă semne de recuperare, este în comă de gradul 4 de când a fost ridicată din locuință, iar ei speră într-o minune.

Soprana Operei Iasi a ajunsla Spitalul de Neurochirurgiein stare grava,cu un politraumatism cu leziuni craniocerebrale, vertebrale, toracice si de bazin. A fost operata pentru leziunile cranio cerebraleși va rămâne intrenată laATI, au declarat medicii.

Mai mult, protrivit informațiilor oferite deimpact.ro, artista ar fi ajuns la spital defigurată și cu trupultumefiat, iar medicii au constatat că leziunile au fost atât de puternice încât femeii îi lipsesc bucăți mici din creier.

Poliția a demarat o anchetă și a deschis un dosar penal în cazul artisteiMaria Macsim Nicoară

Poliția a demarato anchetăși a deschis undosarul penal deschis în REM pentru tentativă de omor, în care Codrin Nicoarăaremomentan calitatea de martor.

Încadrarea judiciară a bărbatul se poate schimba, însă, în funcție de dovezile pe care le adună procurorii și de evoluția stării victimei.

Colegii de laOperaNaţionalăRomână dinIaşi sunt șocați de accidentulmezzosopranei

Opera Nationalădin Iașia transmis un mesaj de susținere pentru artista aflată într-un momente de cumpănă.

„Colectivul Operei Naționale Române Iași este alături de mezzosoprana Maria Macsim Nicoara. Ne rugăm să treacă cu bine peste perioada critică! Un gând bun și pentru familia ei”, au scris reprezentanții instituției.

Într-o intervenţie telefonică la România Tv, Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române Iaşi, a mărturisit căa vorbit cu victima cu câteva ore înainte de accident, iar acesta nu părea să aibă probleme. Maria Macsim Nicoară a fost decrisă de colegii de breaslă ca fiind o persoană extrem de discretă.

Ultimul mesaj pe care mi l-a trimis a fost sâmbătă seară la 8, ca să aflu apoi că accidentul s-ar fi întâmplat la ora 11„, a declarat Beatrice Rancea.

Maria Macsim Nicoara lucrează din 1999 ca solist vocalal Operei Naționale Române din Iași. Din 2005 aceasta a devenit și lector universitar doctor la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași.

Ultima oră
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis